Anul 2015 a inceput cu o veste foarte buna pentru Zooey Deschanel. Tanara actrita va deveni mamica anul acesta. Aceasta a confirmat de curand zvonurile care circulau prin presa mondena printr-un interviu acordat revistei People, scrie time.com. Frumoasa din 500 Days of Summer, alaturi de prietenul sau Jacob Pechenik vau declarat ca abia asteapta momentul si ca sunt entuziasmati pana la cer.

Zooey Deschanel (34) si Jacob Pechenik(42) sunt impreuna de la jumatatea anului trecut. Cei doi nu au anuntat inca sexul copilului.

Actrita s-a nascut in 1990 si este fiica lui Caleb Deschanel (The Passion of the Christ) si Mary Jo Deschanel (Twin Peaks). La doar 17 ani a debutat pe micile ecrane in Veronica’s Closet si apoi in lung metrajul Mumford la 19 ani. Cariera sa a luat avant dupa rolul din Almost Famous. Zooey Deschanel poate fi gasita si pe listele de distributie ale filmelor 500 Days of Summer, Yes Man, Elf, The Happening sau The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Din 2011 este personajul principal al serialului de comedie New Girl.

Zooey Deschanel este insarcinata

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata