DallesGO, platforma interactiva de cursuri after-work, isi deschide portile sambata, 22 noiembrie, pentru a-i intampina pe toti cei pasionati de industriile creative.

Astfel, intre orele 12 si 19, specialistii de la catedra cursurilor DallesGO vor sustine sesiuni interactive de mentorship, care ii vor ajuta pe doritori sa isi aleaga cursurile potrivite. Programul este urmatorul: de la ora 12 – Ileana Raducanu (design interior) si Nick Barna (make-up), ora 13 – Ovidiu Buta (stilism avansati) si Narcisa Simandan (make-up pro), ora 14 – Dana Maria Andrei (branding personal) si Geta Voinea (hairstyling), ora 15 – Ioana Manoiu (PR) si Irina Markovits (stilism), 16 – Lena Criveanu si Melania┬áTucureanu (design vestimentar) si Marius Tudosiei (cooking), ora 17 – Alex Negrea (social media) si Mihai Musceleanu (fotografie), ora 18 – Cosmin Nastasa (comunicare online) si Rares Andrici si Filip Ristovski (actorie).

Evenimentul va beneficia de un designers corner, in care vor fi expuse piese statement propuse de invitatii DallesGo. Mai mult, se vor oferi sesiuni gratuite de make-up, stilism, hairstyling si fotografie in studiourile DallesGo, sweet&treats si tipsuri customizate de la specialistii DallesGo.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata