In acest an, invitatul special al Targului International de Carte “Gaudeamus” va fi Rusia. Pentru prima data, publicul va avea parte de o saptamana a mancarurilor traditionale din Rusia, va putea achizitiona colectia de filme Mosfilm, pe DVD si ii va putea cunoaste pe autorii rusi contemporani. In cadrul Zilelor Filmului Rus, va fi aniversata implinirea a 90 de ani de la infiintarea concernului cinematografic Mosfilm.

Sursa: facebook.com/Zilele Culturii Ruse
Sursa: facebook.com/Zilele Culturii Ruse

Zilele Culturii Ruse au luat startul in data de 18 noiembrie la Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti-Arcub si tema de anul acesta este “Read together Bucharest”.

Scriitori care sunt invitati la acest eveniment sunt Zahar Prilepin, Marina Stepnova, Natalia Ovsienko, Maria Kuvshinova, Margarita Hemlin, Maxim Amelin si Maxim Krongauz, carora li se alaturaa artistul Leonid Tishkov.

Sursa: facebook.com/Zilele Culturii Ruse
Sursa: facebook.com/Zilele Culturii Ruse

Ieri a fost inaugurat si standul oficial al Federatiei Ruse in cadrul Targului International de Carte “Gaudeamus”. In toate aceste zile dedicate culturii ruse, cei interesati vor putea urmari la Arcub masterclass-uri de teatru si filme rusesti contemporane si se vor putea delecta cu ceaiuri si preparate rusesti traditionale.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata