Dragele mele,

 .
a fost un sfarsit de saptamana de pomina! serios! Sa ma trazneasca daca va mint. A fost fix ca in povestile de pe acasa HD. Un sezon scurt e drept, dar de Soap Opera Digest Awards.
.
Si pentru ca altfel nu se putea, am inceput saptamana in forta cu o intalnire de afaceri. Din aceea in care trebuie sa zambesti luni la 9am, sa iei notite si sa faci cat mai multe din recomadarile Huffington Post “cum sa pari inteligent in 5 pasi simpli”. Am dat din cap aprobator. Am notat cu stiloul in caiet. Am pus intrebari de verificare, sa ma asigur ca totul este ok si lumea este fericita cu, sa spunem, calitatea ceaiului servit, cum ar fi. Totul perfect. Pana cand ea a zambit.
.
The day the earth stood still. Dap. E un film bazat pe o situatie reala, doar ca nu era un cataclism, ci un dinte lipsa. Un canin cred ca ii spune. Nici nu conteaza. La momentul povestirii, undeva din gingia de jos, in fata, pe partea stanga, a fost candva un canin, sau nu.
.
Zana maseluta a venit si a luat si nu a lasat nimic la schimb.
.
Dragele mele fete. Eu unul sunt asa, mai sapiosexual… Trebuie sa ai ceva la etaj pentru a ma osteni sa te bag in seama. Unul dintre semnele ca ai “mobilier” ce poarta semnatura Arne Jacobsen este o dantura cat mai aproape de perfecta. Se accepta nuante mai galbui. Nu se accepta pseudo “mobilier” de Ikea sau Mobexpert. Oricat de nordic si contemporan este el prezentat in brosura lasata pe clanta, este un substitut. E ceea ce sunt medicamentele generice pentru substanta pura. Pur si simplu am blocaj cand vad “carente” bucale. Nu ma pot gandi decat la “cum de nu sasaie cand vorbeste”, “cum bea apa?” si cel mai important “cum de el nu se taie la limba?”.
.
E o investitie pe termen lung, costisitoare, dar merita. Acum serios, daca in gura sunt probleme, ce alte “vicii ascunse” mai are doamna?
.
Periati cel putin 5 minute in fiecare dimineata si seara
.
B(l)ond
1844208

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata