Scena Bucharest Fashion Week Spring Edition a fost rampa de lansare a trei tineri pasionati de moda, participanti la concursul “Designer Atelierele Ilbah on stage”, organizat de Atelierele Ilbah in parteneriat cu Fashion TV.

Evenimentul de fashion a reprezentat pentru Atelierele Ilbah si pentru castigatori confirmarea faptului ca viziunea estetica se poate materialiaza prin dedicare si munca sustinuta.

Concursul, aflat la a doua editie, a avut trei castigatori care s-au bucurat de sansa de a-si vedea colectiile pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania si care au avut la dispozitie 2 luni pentru a-si realiza prezentarile, care au inclus 5 tinute vestimentare.

Momerntul dedicat designerilor Atelierele Ilbah a debutat cu creatiile Luoanei Virjoghe, care au elogiat senzualitatea feminina, delicatetea si sensibilitatea, prin imbinarea inedita a texturilor de piele, matase, voal si organza.

Luoana Virjoghe_Atelierele_ILBAH Luoana Virjoghe_Atelierele_ILBAH_1 Luoana Virjoghe_Atelierele_ILBAH_2 Luoana Virjoghe_Atelierele_ILBAH_3

 

Au urmat creatiile Georgianei Petrisor, care a ales taieturile curate si eleganta unei siluete simple. Tinutele in nuante tari au evidentiat feminitatea prin croi, au accentuat linia spatelui, a taliei si s-au remarcat printr-o forta vizuala aparte.

Georgiana Petrisor_Atelierele_ILBAH Georgiana Petrisor_Atelierele_ILBAH_1 Georgiana Petrisor_Atelierele_ILBAH_2

Ultima prezentare, a lui Alexandru Manescu (Atelier AMAN), a colectiei Sakura Soul, a incantat audienta cu o serie de creatii de inspiratie asiatica, avand ca tema cultul japonez al florii de cires.

Alexandru Manescu_Atelierele_ILBAH Alexandru Manescu_Atelierele_ILBAH_1 Alexandru Manescu_Atelierele_ILBAH_2 Alexandru Manescu_Atelierele_ILBAH_3

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata