nudeIn materie de frumusete pe zona de machiaj exista o multime de ponturi si trucuri care te pot ajuta sa ajungi la aspectul dorit, in functie de evenimentul pentru care te pregatesti si / sau modul in care vrei sa arati. Daca vorbim despre machiajul ochilor, cel mai popular ar fi cel cu umbre, adoptat de majoritatea femeilor, dar si de catre make-up artistii din industria modei. Este un machiaj placut si usor de purtat oriunde te-ai duce.

La buze situatia s-a schimbat, iar daca mai demult erau la moda buzele rosii, acum se merge mai mult pe calea naturala, folosindu-se rujuri de culoarea pielii.

Buzele vopsite cu produse de culoarea pielii au abilitatea incredibila de a se integra foarte frumos intr-un ansamblu de machiaj cu umbre (cel de la ochi) sau sa iasa in evidenta chiar daca este singurul factor de machiaj de pe intreaga fata. Pentru a realiza niste buze perfecte, colorate cu culoarea pielii, nu este atat de simplu cum ti-ai imagina, dar daca ai o sursa care poate sa te invete, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca intotdeauna sub indrumare se realizeaza mai bine orice. Tocmai de aceea, InStyle iti prezinta mai jos un filmulet foarte interesant despre cum sa realizezi aceste buze superbe.

Cu ajutorul make-up-artistului Joanna Simkin, videoclipul de mai jos prezinta arta culorii pielii in 3 pasi foarte usor de urmat.

Invata cum sa iti faci niste buze irezistibile, dupa noile trenduri in materie de machiaj si frumusete. Alege sa iti vopsesti buzele in culoarea pielii, pentru un aspect mai natural, dar totusi sofisticat si care pana la urma este “altceva” – ceea ce inseamna ca nu are cum sa nu iti atraga atentia.

Video

Sursa foto: news.instyle.com

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata