Victoria Beckham a fost numita antreprenorul anului in Marea Britanie, gratie business-ului sau de 30 de milioane de lire sterline, scrie daily Mail. Vedeta in varsta de 40 de ani a reusit sa produca prin brandul sau de fashion nu mai putin de 29 de milioane de lire sterline in decurs de 5 ani.

In topul celor mai realizati antreprenori apar de asemenea Sir James Dyson si designerul Dame Vivienne Westwood.

posh
Sursa foto: @PA

Victoria Beckham si-a lansat cariera alaturi de grupul feminin “Spice Girls” si a continuat sa isi creasca brandul personal, transformandu-se de-a lungul anilor intr-un trendsetter pentru milioane de femei. Mama a 3 baieti si a unei fetite si sotia celebrului fotbalist David Beckham, Victoria este un exemplu de antreprenor care imbina viata de familie cu cea profesionala.

In urma cu putin timp, ea a fost numita ambasador al bunavointei pentru Natiunile Unite, fapt ce ii intareste pozitia in randul femeilor cu influenta tot mai mare pe plan mondial.

In ceea ce priveste business-ul sau in domeniul modei, Victoria a crescut de la o companie cu 3 angajati in 2009, la una cu peste 100 in 2014. Averea sa este estimata la 210 milioane de lire sterline. Intr-un interviu din 2012, facand referire la porecla sa “Posh” (luxos, distins), Victoria a declarat ca i se trage de la faptul ca este cunoscuta pentru gusturile sale rafinate si pretentioase. Astazi, oricum, si le poate permite pe toate, ea depasindu-si sotul la incasari cu aproape 50 de milioane de lire sterline.

Creatiile sale sunt purtate de vedete consacrate ca Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, dar si de starurile noii generatii, precum Ellie Goulding.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata