Toti fanii agentului 007 sa ridice acum mainile in aer! In luna decembrie vor incepe in sfarsit filmarile pentru urmatorul film din seria James Bond, scrie Daily Mail. Si asta nu e tot – se pare ca personajul negativ va fi nimeni altul decat Ernst Stavro Blofeld, cel mai de temut adversar al lui Bond, care nu a mai aparut in filmele cu agentul 007 de 30 de ani incoace.

Sursa: Daily Mail
Sursa: Daily Mail

Mai mult, se pare ca rolul celebrului malefic va fi interpretat de laureatul a doua premii Oscar, Christoph Waltz. El se va alatura asfel unui sir de nume celebre care l-au interpretat pe Ernst Stavro Blofeld – Donald Pleasence (“You only live Twice” din 1967), Telly Savas (“On Her Majesty’s Secret Service” in 1969) si Charles Gray (“Diamonds Are Forever” in 1971).
Personajul Blofeld a mai aparut si in filmele “From Russia With Love” din 1963 si in “Thunderball” din 1965, dar fara a i se arata chipul, el aparand doar in cadre in care o mangaia pe nelipsita sa pisica de Angora.

Sursa: Sportsphoto Ltd./Allstar
Sursa: Sportsphoto Ltd./Allstar

Ultima aparitie a lui Blofeld a fost in “For Your Eyes Only” din 1981, in care este aruncat dintr-un elicopter pilotat de James Bond, la vremea aceea interpretat de Roger Moore.
Mai multe detalii despre urmatorul film din seria Bond, intitulat provizoriu “Bond 24”, precum si detalii despre scenariu vor fi facute publice la conferinta de presa care va fi tinuta la inceputul lunii viitoare. Compania Eon Production va anunta, de asemenea, si cine va interpreta personajul Franz Oberhauser, fiul lui Hans Oberhauser, un instructor de ski care i-a servit lui Bond drept model patern.
Reintoarcerea lui Blofeld in seria 007 este posibila in acest moment deoarece Eon Production si Kevin McClory, producator de film si vechi prieten al autorului seriei Bond, Ian Fleming, au ajuns in sfarsit la un accord, dupa mai multi ani de litigii, in cazul drepturilor de autor asupra maleficului personaj si a imperiul sau.

Sursa: ABACA
Sursa: ABACA

Blofeld ramane unul dintre cele mai cunoscute personaje negative din industria cinematografiei, influenta sa facandu-se simtita si in seria “Austin Powers”, in care acesta trebuie sa lupte impotriva Doctorului Evil si a pisicii sale, Mr. Bigglesworth.
Pre-productia urmatorului James Bond a inceput deja in Austria, din cast-ul official facand parte Naomie Harris in rolul lui Moneypenny, Ralph Fiennes, in rolul lui M si Ben Whishaw, in rolul lui Q.
Sursa: Daily Mail

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata