Cosmeticele multifunctionale reduc investitiile cu pana la 60% spune ultimul studiu realizat de SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare. Astfel, bugetele alocate pentru produsele de infrumusetare pot fi substantial reduse prin alegerea unor cosmetice multifunctionale ce pot raspunde simultan mai multor nevoi.

COLAJ eyeliner

Alegerea corecta a unor produse inteligente poate reduce bugetul dedicat cosmeticelor cu pana la 60%, fara a face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea acestora, brandul sau functionalitatea lor. „Probabil cel mai simplu exemplu in această situatie il reprezinta produsele pentru ochi, caz in care, doamnele si domnisoarele doresc atat un tus pentru un contur de impact, cat si un creion usor de aplicat. Solutia optima o reprezinta un singur produs cu doua intrebuintari – tus si creion”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Dincolo de diferenta de pret in valoare de aproximativ 50%, beneficiile acestor produse se remarca si din punct de vedere organizatoric, acestea fiind mai usor de transportat pentru a le avea la indemana, indiferent de ocazie.

Aceeasi situatie o regasim si in cazul produselor pentru buze, acolo unde, pentru un look complet este nevoie atat de un creion pentru contur, cat si de o pensula adecvata pentru uniformizarea culorii. Totodata, pe langa eficientizarea bugetului, cosmeticele multifunctionale se dovedesc utile atat din punct de vedere al reducerii timpului dedicat ritualului zilnic de infrumusetare, cat si in cazul calatoriilor, moment in care fiecare spatiu din bagaj conteaza.

COLAJ creioane

De asemenea, potrivit reprezentantei companiei, un alt truc recomandat de catre specialistii SOLE este investitia in acele produse care pot fi aplicate pe multiple zone ale fetei. Spre exemplu, un fard de obraz cu o textura moale poate fi intrebuintat atat pentru ten, cat si pentru buze, oferind astfel avantajul unui machiaj perfect asortat. Din aceeasi categorie fac parte si cremele de zi care pot fi folosite si ca baza iluminatoare sau un fard de pleoape intr-o nuanta potrivita si pentru sprancene.

„Sa nu uitam nici de produsele dedicate intretinerii parului, unde, din nou, suntem tentate sa suplimentam din punct de vedere al numarului de produse, cand, la aceleasi cerinte putem raspunde cu un singur tratament, precum uleiul de par Morocconoil, care datorita formulei bogate in vitamine si proteine ofera o ingrijire completa”, a mentionat Angela Tiboc.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata