Dupa ce s-a despartit de actorul Orlando Bloom si presa a cuplat-o in ultimele luni cu James Packer, un magnat australian al jocurilor de noroc, iata ca supermodelul Miranda Kerr (31 de ani) surprinde din nou, ea formand un cuplu cu nimeni altul decat celebrul Tom Cruise (52 de ani).

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Desi intre ei este o diferenta de 21 de ani, acest lucru nu pare sa-i deranjeze pe cei doi indragostiti, care au fost surprinsi impreuna la Londra.
Miranda Kerr este un fost ingeras Victoria’s Secret si imaginea mai multor branduri celebre. Ea detinand o linie de cosmetice organice, Kora Organics. Miranda Kerr si Orlando Bloom au impreuna un baietel, Flynn, in varsta de 3 ani.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Tom Cruise are la activ 3 mariaje esuate -cu Mimi Rogers, casnicie care a durat 2 ani, cu Nicole Kidman, cu care a stat impreuna 11 ani si cu care are doi copii adoptaţi si cu Katie Holmes, de care a divortat dupa 6 ani de iubire, in 2012. Din casnicia cu Katie Holmes a rezultat o fetita, Suri, acum in varsta de 8 ani. Urmatorul proiect cinematografic al lui Tom Cruise va fi partea a 5-a a seriei “Misiune Imposibila”, care va ajunge in cinematografe anul viitor.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata