B.U. vine in intampinarea femeilor active, aflate “mereu pe fuga” si sustine un stil de viata activ, cu noul antiperspirant in action Protect Plus.

Datorita ingredientelor si noii tehnologii, antiperspirantul B.U. asigura protectie pe parcursul intregii zile impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute, in timp ce hidrateaza si hraneste pielea delicata a axilei. Parfumul discret si fructat actioneaza ca o doza de energie a carui efect se simte intreaga zi.

Lotus albastru si tehnologia NeutrOdor – in action Protect Plus este imbogatit cu lotus albastru si beneficiaza de tehnologia NeutrOdor care neutralizeaza mirosul neplacut. Lotusul albastru, specie venerata in Egiptul antic, are proprietati emoliente si hidratante si ajuta pielea sensibila sa-si pastreze supletea si aspectul sanatos. Beneficiile calmante ale acestuia refac pielea iritata a axilei.

BU_inaction_protectplus_LoRes

Notele parfumate ale unui antiperspirant perfect – Energia parfumului delicat este redata de notele de varf ale mandarinei, prunei si piersicii. Inima acestuia intruchipeaza feminitatea si pofta de viata prin mireasma trandafirului, a iasomiei, a violetelor si a lacramioarelor. Notele de baza sunt compuse din mosc, vetiver, ambra, lemn de santal si cedru.

Bariera 48 ore impotriva transpiratiei, in timp ce hainele sunt protejate – Noul deodorant asigura o extra protectie de 48h datorita tehnologiei care neutralizeaza mirosurile neplacute si invaluie femeia activa intr-un parfum discret, de lunga durata. Protect Plus reduce aparitia urmelor albe si protejeaza tesaturile hainelor.

bu_inAction

Deodorantele In action sunt disponibile in urmatoarele variante: B.U. in action Tender Touch, B.U. in action Fresh Vibe, B.U. in action Soft Skin,
B.U. in action Fresh & Clean, B.U. in action Sensitive si B.U. in action Protect Plus.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata