Ai o viata agitata si esti in continua miscare – nu e de mirare ca nu ai timp sa faci niciodata o lista de cumparaturi ultra-completa. Ce sa mai spunem de momentele in care trebuie sa arati impecabil si unul dintre produsele tale preferate de beauty este pe sfarsite.

Cunoastem momentul in care tubul de mascara isi da obstescul sfarsit – oricat ai incerca sa agiti periuta, nu reusesti sa aduni suficient ca rezultatul sa fie multumitor. Iata 3 solutii care iti pot salva dispozitia. Nu uita totusi, dupa acest moment de impas, sa iti cumperi un tub nou de rimel.

0be0b6dfff937ebc98801f4b852e1fe6

  • Apa calduta – Incalzeste putina apa, cat sa incapa intr-un pahar de martini, si apoi, dupa ce te asiguri ca tubul de mascara este foarte bine inchis, pune-l in paharul cu apa. Nu il lasa mai mult de 2 minute – mascara uscata de pe peretii tubului se va desprinde si se va inmuia, iar tu iti vei putea face linistita machiajul. Nu este cazul sa iti faci probleme pentru eventualele bacterii care s-ar putea destepta datorita caldurii – timpul in care tii tubul in apa este prea scurt.

34c585a8249d77cb2f3fee91985c3033

 

  • Cateva picaturi de parfum – Pune in tubul de mascara cateva picaturi de parfum. Alcoolul din acest produs va dizolva mascara si o va face usor de intins. Nu folosi acest truc de multe ori, chiar daca te incanta ideea de a avea gene parfumate – alcoolul irita ochii si asta nu este deloc atragator.

7371f46fd978b2194ee40063d089827d

  • Cateva picaturi pentru ochi – Daca ai in dulapiorul de medicamente o solutie oftalmica sterila (picaturi pentru ochi) pune cateva in tubul tau de mascara si agita-l bine cateva secunde. Mascara se va dizolva mai greu, insa acest truc este mai bland cu genele tale decat alcoolul din parfum.

 

Foto: Pinterest.com

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata