Daca iubesti parfumurile orientale si texturile onctuoase, vei adora noile game Tesori d’Oriente (Comorile Orientului). Invaluite in povesti, comorile impletesc filosofiile Estului Indepartat, unde frumusetea este datorata unei stari de bine si unei relaxari psihice si fizice.

Iata in continuare care sunt cele 6 game care te pot inspira in calatoriile tale senzoriale:

Hammam
Pe stradutele inguste si colorate ale Marocului, femeia Hammam isi plimba degetele pe pietrele arse de soare. Gama ei dezvaluie iasomie imbatatoare de Sambac, flori de portocal radiante, clementine si ulei de argan.

Hammam low res

Aegyptus
Leagan al civilizatiei si al ritualurilor de infrumusetare, Egipt este casa femeii Aegyptus care ofera experinta unei civilizatii antice prin intermediul parfumului proaspat floral, condimentat, incoronat cu crin albastru de Nil si lemn de santal.

Smirna (Mirra)
Printre particule de nisip inselator, femeia Mirra concentreaza secretele desertului intr-un parfum exotic, puternic oriental, ce pare sa sopteasca povestile din o mie si una de nopti, in timp ce ofera o stare profunda de relaxare.

Royal Oud
Femeia Royal Oud se contopeste cu vegetatia luxurianta a Asiei de Sud Est si are un parfum floral-oriental, revigorant, presarat cu condimente pretioase si ambra senzuala.

Royal-oud low res

Floare de lotus (Fior di Loto)
Gratioasa si jucausa, femeia Fior di Loto strabate intinderi de apa tumultoasa sarind pe coloratele petale de lotus, lasand in urma un parfum delicat si bine condimentat.

Mosc alb (Muschio Bianco)
Femeia Muschio Bianco incanta cu parfumul ei seducator, cu aroma puternica de mosc ce creeaza un val matasos de ambra bogata.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata