Elmiplant opreste timpul cu gamele dedicate tenului matur. Acestea imbina puterea ingredientelor active naturale cu cele mai noi tehnologii in domeniul cosmetologiei, pentru a oferi o ingrijire corespunzatoare nevoilor tenului matur si un aliat impotriva luptei cu efectele trecerii timpului.

Cele patru game Elmiplant concepute pentru ingrijirea antirid sunt impartite in doua categorii: prima, compusa din Skin Defence si Genovate, este destinata segmentului de varsta 35-45 de ani, iar a doua, reprezentata de Skin Repair si Seametry, este destinata segmentului de varsta 45-55.

Gama Skin Defence
Pentru tenul care prezinta semne usoare de imbatranire, linii fine, lipsa de hidratare, gama Skin Defence are o formula usoara, imbogatita cu ingrediente naturale atent selectionate si PRO-ELASKIN, complex antirid avansat de origine marina care previne imbatranirea prematura a pielii si combate aparitia primelor riduri.

elmiplant girl Seametry

Gama Genovate
Pentru tenul care prezinta semne ale imbatranirii mai pronuntate precum riduri, lipsa de luminozitatea si deshidratare, formula inovatoare a gamei Genovate este imbogatita cu RESISTEM™. Acest ingredient natural obtinut din culturi de celule stem din plante, in urma unor metode de extractie sustenabile, are un continut ridicat de principii active. Formula bogata stimuleaza actiunile proprii pielii impotriva procesului de imbatranire si ajuta la eliminarea toxinelor din celule, creste durata de viata a acestora si regenereaza tesuturile.

Gama Skin Repair
Pentru tenul matur care prezinta piele lipsita de fermitate si riduri profunde, gama Skin Repair asociaza extractele 100% naturale de caviar si ceramide ce stimuleaza sinteza de colagen si redau elasticitatea tenului. Caviarul este un ingredient bogat in nutrienti valorosi ce activeaza metabolismul celular si regenereaza tenul prin stimularea sintezei de colagen. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector responsabil cu elasticitatea si fermitatea pielii.

elmiplant Seametry group

Gama Seametry

Pentru un ten care se confrunta cu pierderea fermitatii pielii, cu lasarea conturului fetei si aparitia ridurilor profunde in jurul ochilor, gama Seametry contine ingredientul activ natural MATRIGENICS.14G™, bazat pe celulele reproductive ale algelor Wakame, ce reactiveaza in mod spectaculos cele 14 gene responsabile de sinteza si dezvoltarea celor 3 elemente structurale de baza ale pielii: colagen, elastina si acid hialuronic. „Triunghiul frumusetii”, alcatuit din pometii ridicati si un contur ferm al fetei, isi recapata forma si tenul se bucura de un aspect sanatos si revitalizat.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata