La saptamana modei de la Berlin din aceasta iarna cuvantul de ordine a fost unisex. Taieturile si croielile au estompat diferenta dintre silueta masculina si cea feminina, totul purtand amprenta unui individ urban androgin, care nu se teme sa iasa din tipare.

Sursa - Style.com
Sursa – Style.com

Branduri ca Augustin Teboul, Kilian Kerner, Laurèl, Dyn sau Odeur si-au prezentat creatiile pe catwalk-urile berlineze, oferind audientei colectii inchegate si curate.

La Kilian Kerner au defilat manechine invesmantate in fuste cu taieturi asimetrice si printuri abstracte, iar la Laurèl, pe podium au fost expuse cizme inalte de vinil si bustiere de dantela, totul mixat cu haine oversized tip parka, in croieli masculine.

Sursa - Style.com
Sursa – Style.com

Brandul suedez Odeur a avut o colectie monocroma, cu volumetrii asemanatoare atat la barbati, cat si la femei. Jachetele barbatesti inflorate de la Dyn au fost marca unui barbat sofisticat si sigur pe el, iar show-ul lui Augustin Teboul de pe scena Kronprinzenpalais a uimit audienta cu o colectie plina de erotism all-black, un omagiu adus culturii de noapte berlineze.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata