Parul drept este la moda si nu va iesi prea curand din tendinte. Un par perfect intins si stralucitor va atrage de fiecare data priviri admirative. Noi va prezentam in continuare o metoda de indreptare a buclelor cu ajutorul uscatorului de par.

Executata corect si folosind produsele de styling potrivite, procedura de indreptare a parului nu va afecta structura firului de par si te va ajuta sa ai cele mai bune rezultate.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Iata ce trebuie sa faci ca sa iti indrepti parul corect, folosind uscatorul.

  1. Spala-te pe cap inainte, ca parul sa fie proaspat si curat. Foloseste un sampon care sa hidrateze temeinic si care sa impiedice electrizarea firelor de par. Nu uita de masca pentru par, care va asigura cositelor tale o stralucire aparte.
  1. Pentru a elimina excesul de apa din lungimea parului, tamponeaza-l cu ajutorul unui prosop, fara a-l brusca. Parul ud este extrem de vulnerabil si se poate rupe usor. Abia dupa un timp de 10-15 minute poti sa incepi sa-l usuci cu uscatorul.
  1. Aplica o formula speciala de indreptat parul si maseaza-ti parul cu aceasta. Consulta-te cu un specialist pentru a alege produsul ideal pentru tipul tau de par. Este de preferat ca produsul folosit sa contina si un element de protectie impotriva caldurii (din nou, sa nu aplici produsul si la radacini, ci doar pe lungimea parului) si sa aiba si efect anti-static.
Sursa: Pinterest.com
Megan Fox este una dintre vedetele care iubeste parul frumos indreptat / Sursa: Pinterest.com
  1. Foloseste un uscator de calitate, cu mai multe trepte de caldura si intensitate. Incepe prin a-ti usca radacinile, trecand cu blandete degetele prin par, pentru a te asigura ca acesta nu este incurcat. Asigura-te ca uscatorul este indreptat de sus in jos si pastreaza aceasta directie pe tot parcursul procesului de uscare a parului.
  1. Dupa ce l-ai uscat cateva minute mai insistent, imparte parul in mai multe sectiuni, dupa care vei folosi si un piaptan. Usuca fiecare sectiune in parte cu ajutorul piaptanului, iar cu uscatorul vei merge pe toata lungimea parului, de sus in jos. La sfarsit aplica un produs special, ceara sau orice alta solutie fixatoare, pentru a-i da look-ul final.

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata