Weekend-ul trecut a avut loc la Cluj, in mansarda restaurantului Napoca 15 evenimentul “Paint Your Passion”, dedicat membrilor comunitatii de tango. In cadrul acestuia au fost expuse peste 20 de perechi de pantofi pictati manual de acestia, pantofi marca Mono Shoes.

“Paint Your Passion” este un proiect lansat in martie 2004 Mono Shoes si Tango Timisoara ca raspuns inedit la dorinta dansatorilor de a purta pantofi pe masura pasiunii tangoului. Astfel, practicantii acestui dans au fost invitati sa picteze, cu vopsea speciala, pe “panze” din piele. Fiecare dintre acestea a devenit, in atelierul Mono, o pereche de pantofi de tango. Prima colectie a fost lansată la Timisoara, in primavara.

Cea de-a doua sesiune de pictat a avut loc in cadrul festivalului Tango Cazino la Cluj, in perioada 21 – 24 august. De data aceasta, participarea a fost internaționala, iar printre cei care s-au asezat la masa de lucru au fost si oaspetii de onoare ai evenimentului, Fausto Carpino si Stephanie Fesneau.

“Panzele” dansatorilor au capatat forma in atelierul din Timisoara al Mono Shoes, iar pantofii au fost expusi in orasul care i-a inspirat pe participantii creativi de la Tango Cazino 3. Unele dintre perechi vor dansa peste granitele Romaniei si chiar ale Europei.

Tango Cazino este cel mai mare festival international de tango argentinian din Romania la ora actuala si este un eveniment premium al Companiei de Tango Cluj. Evenimentul, ajuns la a treia ediție, avandu-i ca membri fondatori pe Horia Calin Pop si Ioana Lascu, promoveaza aspectul social si cultural al tangoului argentinian, ca forma de exprimare ce presupune imaginație, improvizatie, spirit ludic si, mai ales, pasiune.

Mono Shoes este un brand local, creat de Dumitru Mihaica in 2007. Inspirat de intensitatea tango-ului, acesta a inceput sa realizeze pantofi si sub marca “My Tango Shoes” by Mono. Faurita cu multa grija in atelierul din Timisoara, fiecare pereche este expresia personalitatii celui sau celei care o poarta.

Paint Your Passion

1

Prev1 of 10Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata