In weekendul 10-12 octombrie va avea loc la Viscri cea de-a doua editie a evenimentului de fashion “Stylish Mom”, o manifestare dedicata mamelor si viitoarelor mame. Lansat in 2013, Stylish Mom isi propune sa creeze un spatiu de intalnire si de discutii despre stilul vestimentar al mamelor, conectat la stilul si la job-ul fiecareia, la tendintele momentului si la silueta etapelor din viata unei mamici.

Anul acesta, evenimentul se va desfasura sub un nou concept – acela de fashion & family break. Astfel, pe parcursul a doua zile, mamele participante vor avea ocazia de a petrece timp de calitate cu familia, avand integrate si activitati separate – mamicile vor participa de discutii despre fashion, iar copiii si insotitorii se vor putea delecta cu un program dedicat lor.

Locatia aleasa se afla in afara Bucurestiului, mai exact la Viscri, intr-o zona frumoasa si linistita.

afis final

Din programul “Stylish Mom” 2014 vor face parte:

  • Traditionala sesiune Stylish Mom cu stilistul Rovena Andrei, in care mamicile vor afla care sunt tendintele de toamna-iarna 2014-2015, ce se pastreaza din sezonul vechi, cum sa-si adapteze garderoba trendurilor, ce e in si ce e out, cum se aleg paltoanele si cizmele in functie de silueta, stil de viata, trend-uri, buget, ce tinute office sa adopte tinand cont de mediul de lucru si de job etc.
  • Un atelier pentru copii, in paralel cu evenimentul pentru mame. Pentru ca se desfasoara intr-o zona specifica mobilierului pictat, va avea loc un atelier de pictura pe lemn. Copiii nu se vor limita la a picta, ci vor asculta si o poveste frumoasa despre pictura pe mobilier, ca modalitate de decor.
  • Un shooting profesionist, avand ca tematica “satul romanesc toamna”. Maestrul de ceremonii va fi nimeni altul decat Cosmin Gogu (www.cosmingogu.com).

Detalii legate de tarife si rezervari se pot afla trimitand un email pe adresa [email protected]

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata