Rosul este, in general, o culoare cu povesti intense, care nu trec neobservate. In acest spirit, STR8 lansează Red Code, un nou parfum inspirat din semnificatiile acestei culori vibrante.

Mesajul noului parfum este „Crack the Code” si este adresat celor carora le place aventura unui mister si adrenalina ce se naste din spargerea unui cod, unde miza este afirmarea masculinitatii.

ffff

Red Code se pozitioneaza ca fiind parfumul celui care isi traieste viata manat de pasiune, un barbat caruia ii place sa se afle in situatii limita, in fata carora abordeaza o atitudine nonsalanta si un zambet de invingator. Cu alte cuvinte. „Crack the code” este o provocare pentru cei puternici, care cuceresc prin atitudine.

Bărbatul Red Code este plin de resurse si obtine de fiecare data ceea ce isi doreste. Notele care dau alura speciala a acestui cod aromat sunt ananasul, grapefruitul, notele marine si condimentele cu cardamom. Notele de mijloc mixeaza lavanda, cimbrul si iasomia, iar cele de baza surprind ambra, bradul si semintele vanilate tonka.

sss

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata