Inspirata de experienta de alergator a designerului Jun Takahashi, ultima colectie Nike Running imbunatateste considerabil uniforma de alergat. Toate item-urile au fost testate de Takahashi si echipa sa de la GIRA.

Una din modificarile notabile este disparitia celor doua straturi – a pantalonului tip-colant de alergare si a shortului, care, spune Takahashi, il incomodau si ii creau senzatia de greutate. Astfel a aparut Men’s Utility Long Tights, care imbina utilitatea celor doua articole de imbracaminte, fiind practic un singur produs. Mai mult, partea de deasupra a noilor pantaloni are buzunare incorporate pentru cateva lucruri indispensabile – telefon, chei de la casa, bani.

Sursa:bastiaanvanschaik.com
Sursa:bastiaanvanschaik.com

Un alt item inovator este jacheta cu maneca lunga din material compozit – partea sa interna, cea care are contact direct cu pielea, este lucrata dintr-un material compozit Storm-Fit, care pastreaza caldura corpului, iar manecile si partea de la gat sunt dintr-o impletitura tehnologica ce usureaza miscarea. Un buzunar laser-cut ascuns adauga nota necesara de utilitate acestui articol sportiv.

Sursa:bastiaanvanschaik.com
Sursa:bastiaanvanschaik.com

Colectia Nike X Undercover Gyakusu Holiday 2014 va ajunge in locatiile NikeLab incepand cu 23 octombrie.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata