slink1Pe 26 noiembrie a fost lansata SLiNK, prima revista britanica de fashion plus-size si, de astazi, este disponibila in peste 15 state, scrie independent.co.uk. Pare sa fie momentul propice, pe fondul dezbaterilor din ce in ce mai elaborate cu privire la corpurile femeilor si la deschiderea caselor de moda catre acceptarea modelelor plus-size.

Coordonatorul revistei SLiNK, Rivkie Baum sper ca aceasta revista sa fie punctul de plecare pentru dezvoltarea mai multor publicatii de gen care sa isi dea seama ca “frumusetea si stilul nu se opresc la masura 8.”

“Noi consideram ca femeile s-au saturat sa vada aceeasi imagine imposibil de obtinut la infinit. Femeile de astazi sunt cu mult mai intelepte. Pe masura ca sectorul de retail plus-size este in crestere, piata cere o publicatie inspirationala plus-size. Suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem de a promova imaginea unui corp sanatos psihic si fizic. In urmatorul numar, vom introduce o sectiune dedicata alimentatiei sanatoase si sportului. Dar suntem constienti si de faptul ca sanatatea nu vine intr-o singura marime de rochie si depinde de numerosi factori. In timp ce multe reviste promoveaza diete fulger, care sunt extrem de nesanatoase, noi credem ca daca vom sustine femeile sa se simta sigure pe ele si bine in propria lor piele indiferent de masura hainelor, acest lucru va avea un efect benefic asupra deciziilor lor privind sanatatea. Este vorba despre a promova sanatatea si fericirea fara a sugera ca acestea pot fi obtinute doar cu ajutorul unei singura masuri de haine,” a declarat Baum, scrie independent.co.uk.

Asadar, in fiecare editie, cititoarele vor avea parte, pe langa sectiunile de shopping, interviuri, sfaturi de frumusete, calatorii etc, si de una de alimentatie sanatoasa si sfaturi de nutritie si sport.

Intra aici pentru a vedea un preview al revistei.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata