Dragele mele,

nu va mai jurati cu mana pe Sanda Marin, ca stiu ca sunteti toate gospodine; este adevarat ca specialitatea multora dintre voi este “rabdari prajite in sange” dar na, e si asta un fel de mancare.

.
Problema mea este cu cele care nu manaca usturoi si gura nici nu le miroase. Pentru acestea nici guma 5 nu le este de ajutor!
Ma inclin insa in fata acelora dintre voi care nu ati ajuns inca la Carturesti Carusel sa va cumparati cartea “50 de parasolare ale lui Gray” si nici nu ati vizitat cosuletul albastru de pe emag.ro unde, capodopera e la reducere. Ma inclin cu dublu sens pentru ca:
1:  aveti sete de cunoastere si
2: pentru ca sunteti spreadable, cum zice francezul.
ar mai fi si un motiv tert: imi plac fetele care citesc mai mult de eticheta de pe sampon, dar sunt eu subiectiv si rau.
.
De unde stiu eu toate acestea? de aici, dintr-un articol din Independent in care se dezvaluie ce s-a intamplat cu vizitatorii pornhub dupa lansarea filmului de mare angajament. Daca te uiti la graficele oferite de distinsa academie de studii psihosomatice si comportamentale cunoscuta in mediul academic sub numele de pornhub[dot]com, o sa observi ca Maria este mai dornica de BDSM decat Ion. Sau, Maria vrea sa stie ce sa faca atunci cand Ion a spuns “fa, azi te leg fedeles si nu-ti mai dau drumul”. Si nu, nu exagerez pentru ca submission si bdsm sunt cele mai cautate “notiuni”.
.
Sunt sigur ca subiectul studiului de pe Independent nu a fost tema acasa pentru fetele de la litere sau de la ase; duduile “stie meserie” dovada bila care inca se leagana in vant semet pe culmi de cornise marca lindab. Deci putem sa ne incredem atat in veridicitatea studiului cat si in concluzia lui – fetele sunt mai nesatule. De cunoastere.
.
B(l)ond
 _request__kim_and_shego_tied_up_by_blackironalchemist-d7ay2z9

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata