Dragele mele,

.

sunt racit. Da rau. Din aia cu dureri de dinti, nevralgii, muci si dureri musculare. Pot sa jur ca ma doare si parul din cap. Practic sunt o durere bipeda. Un focar de infectie plimbator. Un hazard infectios. Sunt material pentru urmatorul blockbuster in Anglia -> The Flu is Coming.

.

In momente ca acestea voi, sexul slab, deveniti puternic. Vorba colindei: tare ca fierul, iute ca otelul. Te intrebi “de ce?”. Pentru ca acum se face supita, se da fuga la magazin sa se cumpere lamaite, portocalute, mandarinele. coldrexuc si fervescel. Vitaminuta C si accut 600 pentru expectorat. Din astea.

.

Nu ma intelegeti gresit. E bine. E al dracului de bine sa zaci in propria durere si baltoaca de transpiratie rece si cineva sa stea langa tine si sa-ti sufle in toate orificiile. Poate, poate, iti va fi mai bine. Ei bine nu e asa. Ii va fi mai bine daca ori il tratezi ca pe un om ori faci acest dans al diminutivelor 365 de zile pe an.

.

Cand esti in dureri, lasa omul sa moara. Ii dai Coldrex doza normala, ii dai supa si mancare sa aiba motiv sa se ridice din pat. Ii dai o alinare. Atat. Stop messing with my manhood. Stop pampering me as if I was at least mentally challenged. I am not. Adica acum sunt, dar curand nu o sa mai fiu.

.

Imi este mila de barbatii fara de cohones dar mai mila imi este de femeile care se simt datoare sa salveze specia de o raceala.

.

E ok. Am racit doar. I will make it. Nu moare calul cand vrea cainele – sau ceva similar nu mai stiu cum era.

.

Nu va sarut ca va dau virusul.

 

B(l)ond

Sursa: healthtalkwomen.com
Sursa: healthtalkwomen.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata