In fiecare an la inceput de decembrie, show-ul Victoria’s Secret reuneste pe podium cele mai frumoase femei. Daca ne gandim numai la Adriana Lima, Alessandra Ambrosio sau Candice Swanepoel, veteranele celebrei prezentari de lenjerie, ne putem da seama de ce acest eveniment este asteptat de intreaga lume. Anul acesta, pentru prima data, show-ul Victoria’s Secret se va desfasura la Londra. Data oficiala anuntata de organizatori este 2 decembrie.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com – Adriana Lima pe podiumul Victoria’s Secret

Pentru cine nu este familiarizat cu culisele acestui tip de eveniment, trebuie spus ca inaintea fiecarui show au loc castinguri pentru descoperirea de noi talente, iar modelele deja consacrate au parte de un antrenament special care sa le ofere cea mai buna forma fizica. Adriana Lima spunea la un moment dat ca in zilele premergatoare prezentarii, bea exclusiv lichide, pentru a-si hidrata pielea si pentru a-si pune in valoare musculatura.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com – Modelul olandez Doutzen Kroes, mama a doi copii, antrenandu-se pentru prezentarea Victoria’s Secret

Orele de kick-boxing ale lui Candice au facut deja inconjurul lumii, iar pe vremea cand era inca model pentru Victoria’s Secret, Miranda Kerr povestea ca avea doua antrenamente cardio pe zi si o dieta speciala cu 2 luni inaintea stralucitorului eveniment.

Sursa: Youtube/Victoria's Secret
Sursa: Youtube/Victoria’s Secret – Casting-ul Victoria’s Secret

“Competitia devine tot mai mare de la an la an”, spune Ed Razek, directorul de marketing al Victoria’s Secret citat de Daily Mail. ”Fetele care vor sa prezinte lenjerie pentru noi au grija de corpul lor, majoritatea fac box si Pilates”.
Monica Mitro, producatorul executiv al show-ului cauta “O femeie bine proportionata, cu o piele frumoasa si o personalitate puternica, lucru destul de greu de gasit”. “Imi doresc pe podium fete captivante, de care sa iti amintesti mult timp dupa aceea”, declara Sophia Neophitou, stilistul Victoria’s Secret.

Sursa: Youtube/Victoria's Secret
Sursa: Youtube/Victoria’s Secret – Daniela Braga din Brazilia, una din norocoasele care va defila in show-ul Victoria’s Secret Fashion Show  din 2 decembrie

Potrivit revistei Vogue, show-ul din acest se va deschide cu sectiunea “Ingerasilor poleiti cu aur”. Invitatii care vor face atmosfera sunt Taylor Swift ( care a performat si la editia precedenta), Ariana Grande, Hozier si Ed Sheeran. Alte linii de lenjerie tematice ale prezentarii din 2 decembrie vor fi cea inspirata din lumea basmelor, in care cei 8 ingerasi oficiali Victoria’s Secret si alte 19 fete vor intruchipa creaturi mitologice, cea de calatorii exotice in Mongolia si India si cea a “Fetelor de vis”, o sectiune speciala de look-uri pin-up. Categoria “Pink”, dedicata tinerelor si cea intitulata “Angel’s Ball” vor inchide show-ul.

Sursa: Youtube/Victoria's Secret
Sursa: Youtube/Victoria’s Secret – casting Victoria’s Secret

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata