Uniunea Teatrala din Romania – UNITER anunta deschiderea inscrierilor pentru Concursul de Dramaturgie “Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014”. Data limita pentru trimiterea lucrarilor este 20 ianuarie 2015.

Autorii vor trimite piesele prin posta sau prin depunere individuala la Secretariatul UNITER in format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu. CD-ul ce conţine piesa inscrisa la concurs va fi insotit de un plic inchis in care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris si pe plicul inchis cu datele de identificare.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

In cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise si in format dactilografiat, prin posta sau depuse direct la Secretariatul UNITER.

Adresa postala pentru inscrierea pieselor este Str. George Enescu nr.2-4, sector 1, Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea „Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014”.

Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.
Juriul va anunţa piesa castigatoare la sfarsitul lunii martie 2015, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER din aprilie 2015, moment in care va fi inmanat si premiul.

Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata