Salata cu ravioli si fasole verde calita

Salata cu ravioli si fasole verde calita

Printre cele mai iubite si apreciate mancaruri se numara si salatele. Partea cea mai buna la salate consta in ideea de a putea combina o multime de ingrediente intre ele si de cele mai multe ori iese un preparat gustos, dar si aratos.

Daca vrei sa iti impresionezi musafirii cu un fel de mancare foarte bun si interesant ca aspect, iti propunem ravioli cu fasole verde calita.

poza articol

Ce ai nevoie:

2 lingurite de ulei de masline extra virgin

250 de grame de fasole verde

1 caserola de rosii cherry

1 lingura de sos mediteranean (orice fel de sos pe care il gasesti la magazine) sau 1 lingura de iaurt grecesc

1 lingurita de boia

Sare si piper pentru gust

1 pachet de ravioli

200 de grame de bile de mozzarella (bocconcini), pe care le tai in doua

1 jumatate de cescuta de busuioc uscat

30 – 40 de grame de fistic prajit

Cum se prepara:

In primul rand vei preincalzi cuptorul la 400 de grade, dupa care vei lua un bol mai mare in care vei pune rosiile cherry, uleiul de masline, fasolea verde (pe care o calesti inainte intr-o tigaie cu putin ulei), iaurtul sau sosul italienesc, boiaua si niste sare si piper dupa gust si le amesteci foarte bine.

Mai departe vei lua o tava peste care pui niste hartie de copt si adaugi compozitia de mai sus. O intinzi foarte bine in tava si o pui la cuptor. O lasi pana cand fasolea verde incepe sa capete o culoare relativ maronie si rosiile sa se coaca (cam 20 de minute). Opresti cuptorul si scoti compozitia intr-un bol, pentru a sta la racit la temperatura camerei.

In timpul in care se gatesc legumele, pune apa la fiert pentru ravioli. Ii gatesti conform instructiunilor de pe ambalaj.

Mai departe vei amesteca legumele cu ravioli, mozzarella si busuiocul, le asezonezi cu niste sare si piper dupa gust si la sfarsit presari si fisticul deasupra. Pofta buna!

 

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu