Dragele mele,

imi pare rau dar azi iar trebuie sa dezamagesc fanele – trupul asta de amant se intretine cu vizite regulate la sala de forta si de mese si de lectura. Mda… nu e doar ADN bun este si multa, multa munca. Mai ales la sala de mese.

Sa nu divagam, caci este usor atunci cand je este subiectul.

Dupa cum spuneam ieri am fost la sala de forta, World Class – nu va spun la care dintre ele ca si asa este aglomeratie la bazin! Atunci cand nu am clasa de spinning stau pe eliptica vreo 30-45min pe programul Hill nivel 7. Am castile in urechi, playlist energizant – nu ce iese din difuzaorele salii, muzica de gravide nu alta – si da-i bataie pe ogoare. Dupa ce nadusesc, fac ceva aparate pentru upper body ca lower body e antrenat destul 😉

Dar iar duc discutia despre mine…

Cum stateam eu asa si pedalam, cum nu am nimic de facut stau si ma uit metempsihotic in reflexia din fata mea – din locul unde sunt bicicletele pozitionate vezi cam toata sala pe dos. Din cand in cand contemplarea imi este pusa pe hold de pauza de cateva secunde dintre melodii. Si atunci se pogoara peste mine Armaghedonul RubyRose… Serios? Cum poti sta ca meduza pe o bicicleta 45 min, sa pedalezi cu o viteza demna de concursurile cu melci si sa VORBESTI NONSTOP LA TELEFON. Am auzit ca cica la sala e de agatat dar… na, nu am crezut pana nu am vazut. Si tot nu cred ca sigur e adevarat pentru ca nu am vazut nici un cui pe nicaieri, deci cumva teoria cu agatatul ramane nedemonstrata.

Dragele mele dragi, cand te duci la sala mistuita de reprosuri cauzate de ingerarea frugala dupa ora 11pm a unui sa zicem Big Mac Extra Large, nu da fuga la sala daca:
1. te dai cu parfum de stranuta si ultimul babuin din jungla amazoniana aflata la 6.969km de tine;
2. nu te ruja/farda astfel incat sa faci concurenta teatrului kabuki;
3. nu te chinui sa pari stanjenita ca nu ai sutien – de cele mai multe ori ai nevoie doar de un plasture 😉
4. parul despletit plimbat de la stanga la dreapta si inapoi poate trezi sentimente doar lui Black Beauty;
5. lasa telefonul, stim ca ai iPhone. Se vede pe tine.

Nu de alta, dar noi care venim acolo, vrem sa aratam bine pentru noi si pentru cele care nu vor sa ne gazeze cu ultima mireasma de la statia de metrou Dristor.

Sursa: studentbeans.com
Sursa: studentbeans.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata