Copiii saraci din comuna „bogata” sunt si în acest an în atentia Asociatiei Edulier.  Prin campania #sadaruimcopilaria, desfasurata în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, voluntarii Edulier îsi propun sa aduca Sarbatoarea de  Paste în casele celor 150 de micuti din familiile cu posibilitati materiale reduse care locuiesc în conditii precare în câteva dintre satele din Corbeanca.

11014744_930663186957646_107139550_nDesi copiii se bucura mai mult decât noi, adultii, de zilele de sarbatoare, pentru cei 150 de copii din Corbeanca Pastele nu înseamna daruri de la Iepuras, cozonaci sau oua rosii. Sarbatoare, pentru ei, este atunci când primesc o hainuta, chiar daca nu este noua, sau când au pe masa o mâncare calda, pe lânga coltul tare de pâine cu care sunt obisnuiti zi de zi.

Prin campania #sadaruimcopilaria, bazata 100% pe voluntariat, Asociatia Edulier îi îndeamna pe toti cei care vor sa faca o fapta buna sa aduca sarbatoarea în casele acestor copii, ajutându-i cu mâncare, dulciuri, fructe, hainute, încaltaminte, detergenti jucarii.

Cu numai 50 de lei putem darui copilaria si bucuria sarbatorii de Paste pentru un copilas. Sumele sau obiectele donate vor umple pungutele cu daruri, care vor ajunge la cei mici împreuna cu Iepurasul de Paste.

Cei care vor sa se alature campaniei, pot contacta echipa Edulier în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, la telefon: 0758 933 341 sau la email: [email protected].

Campania #sadaruimcopilaria este sustinuta de jurnalistele Eli Roman, Realitatea TV si Monica Radulescu, Digi 24, care sprijina toate intiativele Asociatiei Edulier.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe  www.edulier.ro sau pe pagina de Facebook Edulier, în sectiunea Events.

 


download

Despre Edulier

EDULIER a început în anul 2010, ca un program extrascolar pentru copiii saraci si cei bogati din Corbeanca, desfasurat în timpul vacantei de vara. Proiectul si-a propus, înca de la început, crearea unei punti între cele doua categorii sociale ale comunei, educarea parintilor spre toleranta si implicare, cât si realizarea unui grup de initiativa cu cei ce pot ajuta la schimbare. Intre timp EDULIER s-a transformat într-o asociatie care are ca scop implementarea, cu ajutorul voluntarilor, a unei serii de programe si proiecte desfasurate cu acelasi scop, acela de a ajuta la dezvoltarea si educarea comunitatii din Corbeanca.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata