Un item fara de care nu poate sta in picioare nicio garderoba de fashionista este rochia neagra, cea care ne scoate din orice incurcatura atunci cand nimic nu ne multumeste. Este indicat ca indiferent prin ce etape trece stilul tau, sa gasesti mereu acel model de rochie neagra care te avantajeaza perfect si cu care stii ca vei avea o chimie la fiecare purtare. Marele avantaj al rochiei negre este stylingul, care te ajuta sa obit lokk-uri diferite de fiecare data, in functie de ocazie.

Daca vrei un look chick-punk o vei mixa cu ghete inalte si pline de catarame si accente metalice, daca vrei un look romantic, vei adauga bijuterii minimale foarte delicate si niste pantofi demni de o printesa, in culori calde (nu tipatoare!), daca iti doresti un look classic, o vei combina cu o pereche de stiletto, un sirag de perle si vei pastra detaliile la nivel minimal, daca vrei o alura chic-francaise , vei innoda o camasa alba masculina si vei incalta niste mocasini colorati…Iata cate optiuni ai dintr-o singura privire si crede-ne cand iti spunem ca permutarile de n look-uri si o rochie neagra sunt foarte multe.

Ca istoric, rochia neagra nu si-a castigat statutul de icon decat in 1926, cand editia Americana a revistei Vogue a publicat un desen de-al lui Coco Chanel cu un astfel de articol. Confectionata din chiffon negru, cu maneci lungi, ea a devenit in scurt timp “o uniforma” a doamnelor bine imbracate.

Iata in continuare 5 modele de rochie neagra care te vor ajuta sa arati senzational de Sarbatori:

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com
Prev1 of 5Next

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata