Rapoartele medicilor aduc mai multa lumina in cazul mortii regretatului Robin Williams. Astfel, potrivit Daily Mail, actorul suferea de o forma grava de dementa (dementa cu corpi Lewy), in paralel cu Parkinson, afectiuni care au condus la halucinatiile ce l-au impins la suicid.

robin w
Sursa: Pinterest.com

Potrivit dictionarului Romedic, “dementa cu corpi Lewy, numita uneori si boala difuza cu corpi Lewy, este un termen-umbrela ce asociaza doua tipuri principale de dementa al caror substrat biologic este similar si anume prezenta corpilor Lewy. Acestia reprezinta conglomerate de proteine gasite in mod patologic in creierul persoanelor afectate de boala Parkinson, care se pare ca intrerup semnalele normale transmise intre neuroni”. Aproximativ 1,3 milioane de oameni sunt victimele acestei boli numai in Statele Unite ale Americii. Incidenta sa creste dupa varsta de 65 de ani si este asociata in multe cazuri si cu boala Alzheimer.

Conform rezultatelor autopsiei, Robin Williams s-a spanzurat cu ajutorul unei curele. Analizele au infirmat prezenta alcoolului in sange, insa au fost gasite urmele a patru medicamente – doua anti-depresive si doua pe baza de cofeina.
Robin Williams a recunoscut ca s-a luptat in trecut cu dependenta de droguri si alcool, de care a stat departe in ultimii 20 de ani.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata