Pe 31 Decembrie, la trecerea dintre ani, S.T.U.P. va invita sa petreceti revelionul in stil interbelic si sa incepeti un 2015 Malagambist, de la ora 22: 00 pe Str. Smardan 43, Bucuresti (zona Lipscani ).

Cu aceasta ocazie, fiecare injvitat se va putea bucura de o atmosfera specifica Micului Paris interbelic, intr-o locatie in care Sergiu Malagamba s-a consacrat pe scena de jazz autohtona.

sava 2

Petrecerea va incepe cu reinterpretarea in stil contemporan a pieselor celebrului cantaret, mixate cu hiturile care rasuna in cluburile din intreaga lume. Astfel, NotSoCommon DJ va alterna muzica electro si beat-urile industriale cu indie, dubstep sau techno. De sound-ul petrecerii se va ocupa si BICA, cu mixul sau de stiluri Disco, Funk si Deep House.

Ideea din spatele acestui eveniment este povestea lui Sergiu Malagamba. Acesta era un icon din Republica Moldova si Romania interbelica, mutat in Bucurestii anilor 30′ – 40′, un artist care a introdus muzica de jazz in lumea culturala a vremii. Malagamba avea un stil vestimentar aparte, era un trendsetter al timpurilor sale, iar tinerii bucuresteni l-au adoptat ca model.

sava 3

Dress-code-ul petrecerii va fi “Trash Interbelic”.

Mai multe informatii puteti afla de pe pagina de Facebook a evenimentului  “Revelionul Malagamba 2015 by S.T.U.P.”

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata