Orice persoana care simta ca ar trebui sa scape de cateva kilograme in plus, in situatia in care nu reuseste sa tina un regim atat de strict precum este Dukanul, poate apela si la alte tipuri de diete eficiente, cum ar fi regimul Atkins.

Poza 1Aceasta dieta se bazeaza pe cresterea treptata a cantitatii de carbohidrati pe care le consuma o persoana in mod obisnuit si se aseamana foarte mult ca stil cu dietele South Beach, Eco-Atkins si Paleo, care merg pe acelasi sistem pentru inlaturarea kilogramelor in exces.

Tinta acestui regim este de a pierde kilograme intr-un timp relativ scurt, iar rezultatele obtinute vor fin de aproximativ 7-8 kilograme pierdute in doua saptamani de la inceperea dietei de slabit.

Cum functioneaza regimul Atkins?

Corpul tau va trece prin 4 faze distincte, incepand cu o dieta zilnica relativ scazuta in ceea ce priveste consumul decarbohidrati, dupa care, treptat, se va creste cantitatea acestora pana la atingerea greutatii dorite.

Lucrurile pe care nu vei avea voie sa le consumi de niciun fel sunt cartofii si zaharul, deoarece aceste alimente iti vor da peste cap regimul. Pe zi, vei avea voie sa consumi 20 de grame de carbohidrati, in prima faza a regmimului, dupa care treptat, pana la atingerea numarului de kilograme vizat, se va creste numarul de carbohidrati consumati.

Orice persoana care va tine acest regim va atinge rezultatele dorite, dar cel mai important aspect este perioada de mentinere de dupa, care trebuie sa fie atent monitorizata pentru ca organismul sa nu adune din nou kilograme in plus.

Ca in orice alta dieta, putina miscare sau practicarea unui sport in paralel este indicata si va face minuni in remodelarea ta corporala.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata