Pe 16 noiembrie va avea loc cea de-a opta editie a expozitiei Raw Generation, la Romexpo, pavilioanele H1 si H2. Promotoarea acestui eveniment este Ligia Pop, care, la 35 de ani este autoarea mai multor carti despre alimentatia vegana, fiind si gazda unei emisiuni culinare raw online “Ligia’s Kitchen”. Pentru aceasta din urma, Ligia a câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef.

Raw Generation Expo va fi deschis publicului intre orele 9 si 19, iar oferta de pentru o viata sanatoasa va include produsele a peste 100 de expozanti. La eveniment vor fi prezente si restaurante si firme de catering cu meniuri raw si vegane. Expozitia se va desfasura doar in ziua de 16 noiembrie la Romexpo in pavilioanele H1 si H2. Intrarea este 10 lei si se achita la intrarea in sala Titulescu (pavilionul H1). Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola care va avea loc in seara acelei zile.

Raw Generation Expo
Raw Generation Expo

Curentul alimentatiei raw-vegan este continua sa ia amploare, el avand o serie de sustinatori si din randul vedetelor internationale, printre care si Demi Moore, Uma Thurman, Natalie Portman, Pierce Brosnan, Sting, Woody Harrelson, Alicia Silverstone, David Bowie, Devon Aoki, Carol Alt, Daryl Hannah, Angela Bassett, Jason Mraz, Donna Karan, Susan Sarandon, Cher, Margaret Cho, Edward Norton, Madonna, Jared Leto, Lisa Bonet, David Duchovny sau Michael Keaton.

 

Informatii ultile: Editia VIII, Raw Generation Expo, 16 noiembrie 2014 

–> Descarcati harta Romexpo: Plan General Romexpo

Atentie: Intrarea se va face doar pe la poarta A (acces pietonal gratis doar cu invitatia de mai jos) sau poarta E (acces auto gratis fara invitatie). Intrarea pe la alte porti la incinta Romexpo va putea sa insemne taxe in plus de parcare si de intrare, fiindca expozitia nu este singura la Romexpo in acea zi. 

–> Descarcati si imprimati fisierul: Invitatie Expo VIII Vizitatori

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 1300 mp in trei sali diferite:

  1. Sala Titulescu: standuri amenajate cu diverse firme mari si mici
  2. Sala Madgearu: standuri neamenajate cu mici producatori
  3. Sala Brancusi: restaurante si firme de catering raw

–> Descarcati harta expozitiei: Plan Pavilioanele H1 si H2

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata