Pisicile se regasesc in numeroase rase, dar cele care ne plac cel mai mult si ne fac mereu sa radem sunt cele care au o doza mare de entuziasm, de fiecare data cand vad persoane noi in casa, cu care abia asteapta sa se joace.

Sursa Foto: CatChannel.com
Sursa Foto: CatChannel.com

Putem uita linistiti de pisicil egoiste, care iti dau mereu senzatia ca le deranjezi atunci cand iti doresti sa la mangai, deoarece aceasta rasa, Ragdoll, este una adorabila, din toate punctele de vedere, fiind apreciata chiar si de catre iubitorii de caini.

Ragdoll este o rasa care vine in 4 culori, care sunt nuante ale maroului si ale albastrului foarte inchis, iar tocmai de aceea iese in evidenta prin frumusetea paletei de culori pe care o poseda, foarte rar intalnita in randul pisicilor.

Surprinzator pentru o pisica care este atat de jucausa, este faptul ca nu necesita ingrijiri foarte mari, in ciuda faptului ca blana sa este una destul de lunga si pufoasa. Acest factor nu face altceva decat sa o faca mai draguta si mai adorabila pentru stapanii acestor pisici.

Sursa Foto: CatChannel.com
Sursa Foto: CatChannel.com

Pe langa entuziasmul si energia de care da dovada aceasta rasa de pisici, Ragdoll, este o pisica care doarme foarte mult, adesea in pozitii din care da impresia ca este o papusa impaiata, de unde vine si denumirea sa (“Rag” – carpa + “Doll” – papusa).

De cele mai multe ori, iti vei surprinde pisica relaxandu-se pe marginea canapelei sau pe un scaun, de unde va cadea pur si simplu dupa ce a adormit, creand momente amuzante, savurate de catre orice stapan cu o camera video.

Daca esti genul care urmareste filmuletele cu pisici de pe Internet, de cele mai multe ori cand vei vdea o pisica adormita cum cade si se trezeste din somn in cadere, o pisica din rasa Ragdoll este cel mai probabil protagonista videoului.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata