Poza 1Raspunsul pe care il asteptau milioanele de fani Quentin Tarantino din intreaga lume, desi s-a lasat mult asteptat, a fost unul pozitiv, prin confirmarea oferita de regizorul american, in ceea ce priveste lansarea filmului “Hateful Eight”.

Desi zvonurile din cercurile hollywoodiene anuntau ca acest proiect a fost abandonat, Quentin Tarantino a confirmat in cadrul Comic-Con ca nu renunta la acest film si ca lucreaza foarte intens pentru a nu-si dezamagi fanii.

Regizorul filmelor de succes Pulp Fiction, Sin City si Django, a dorit sa isi exprime regretul pentru aceste zvonuri aparute si a mentionat ca ele nu au un fundament real, deoarece niciodata nu s-a pus problema de a renunta la aceasta pelicula western.

Poate parea atipic pentru Tarantino sa mearga pe ideea unui film western clasic, dar regizorul promite niste surprize marca proprie, specifica apanajului sau atipic, usor de recunoscut in orice film pe care il regizeaza.

Filmarile pentru ultima productie din acest an a lui Quentin Tarantino vor incepe cel mai probabil in luna noiembrie a acestui an, iar primele imagini de la filmari si trailerul oficial vor fi lansate in luna martie a anului viitor.

“The Hateful Eight” sete unul dintre cele mai asteptate filme ale anului viitor, iar fanii se bat deja pentru locuri in salile de cinema pe diverse date de lansare anuntate pe site-uri speicale, care nu au fost confirmate ca fiind date oficiale.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata