Art&Craft Design si Contele Vladut aduc in fata voastra din legendarul taram al Transilvaniei, o noua tentatie dulce: prune in ciocolata. Invelite  in ciocolata fina cu aroma de rom, aceste prune constituie o alegere perfecta pentru un moment binemeritat de rasfat.

Ambalate in tipla de plastic, transparenta, frumos completata de cutia din carton personalizata, acest sortiment de praline de ciocolata pot fi un cadou ideal pentru un fan al tinuturilor transilvanene.

Prune-in-cioco1

 

Vladut’s Story este marca inregistrata Art&Craft, fiind un brand dedicat cu precadere celor mici, insa nu numai lor. Alaturi de delicioasele prune in ciocolata, gama Vladut’s Story cuprinde si turta dulce cu ciocolata, vanilie si scortisoara, jeleuri apetisante, caramele cu unt, dar si agende, creioane, pixuri, memo holdere etc.

render_scene.71

Art&Craft Design este, in prezent, cea mai mare firma de retail si productie de suveniruri si cadouri romanesti, cu magazine in galeriile comerciale ale aeroporturilor din tara, dar si cu un magazin online (www.artandcraft.ro). Art&Craft Design se adreseaza unui public larg ce cuprinde turistii care tranziteaza aeroporturile din Romania, colectionarilor de obiecte traditionale romanesti sau, pur si simplu, celor care vor sa ofere un cadou original, inedit.

Colaj-Vladut

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata