Se spune ca gesturile mici sunt cele care intretin frumusetea unei relatii. Buchetele de flori oferite persoanei iubite sunt printre cele mai apreciate atentii. Iar cel mai mare efect al florilor se produce la prima intalnire dintre doi oameni indragostiti.

Tocmai de aceea, colegii nostri de la Povestea Casei s-au gandit sa afle cum se ofera florile la prima intalnire si care sunt cele mai apreciate sortimente de flori. Interlocutori le-au fost cei de la Roflora, o florarie care a fost mesager pentru Cupidon cu multe ocazii.

hhh
Sursa: Pinterest.com

 

 

Ce soiuri de flori se ofera la prima intalnire?

“La o prima intalnire oferim flori de sezon. Este o etapa de tatonare a gusturilor celuilalt, de cunoastere a celeilalte persoane. Un buchet potrivit ca marime, vesel, colorat, fara ambalaj, este foarte potrivit. Astfel, daca daruim flori in scop romantic, vom alege: trandafiri rosii (dragoste romantica), trandafiri roz (dragoste secreta), trandafiri albi (dragoste inocenta), margaretele (dragoste loiala), orhidee (dragoste si frumusete), camelii rosii (esti o flacara in inima mea), ambrozii (dragostea e reciproca). In caz ca nu va pricepeti foarte bine la flori, urmati sfaturile noastre. Puteti alege in functie de culoare. Mergeti pe variante de rosu, rosu aprins, roz, portocaliu și galben pentru a exprima dragostea si frumusetea. Albul, albastrul și movul indica respectul, iar rozul deschis și culoarea piersicii simbolizeaza onoarea.”

Ce ar fi mai potrivit: un buchet sau un singur fir?

“Un buchet este mai uzual, mai potrivit pentru prima intilnire. Un fir de floare (trandafir) este mai personal, mai dedicat, mai… indragostit.”

27d5e4aad59c0af67110b6710479f2c9
Sursa: Pinterest.com

 

Cat de mult conteaza ambalajul?

“Florile se ofera fara ambalaj (hartie, staniol). Un ambalaj decorativ poate intregi in mod armonios compozitia florala, daca e corect asortat si integrat in compozitie, doar ca accesoriu. Oferim flori, in principal. Daca optam pentru un buchet cu ambalaj (pentru protectie, de exemplu in anotimpul rece), intotdeauna, inainte de a oferi buchetul, ambalajul se indeparteaza.”

Daca vrei sa afli ce flori se ofera in cadrul primei intalniri de afaceri si care sunt calitatile care te fac sa alegi o anumita floare, citeste intreg articolul pe povesteacasei.ro

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata