Prima editie a premiilor SquashMania Aerosquash 2014 va avea loc in perioada 4-11 ianuarie 2015 si se va desfasura online, participantii putand primi voturi de la fanii de pe Facebook si cititorii SquashMania. La aceasta prima editie pot lua parte jucatori indivuduali de squash, dar si cluburi si antrenori.

Juriul competitiei va fi format din 3 reprezentanti SquashMania (care nu sunt nominalizati la castigarea vreunui premiu) si va acorda puncte nominalizarilor facute anterior de comunitate sau va aduce altele si va rezulta de aici o alta medie, cea a juriului. Comisia este formata din Lucian Prodan, Bogdan Tulai, Stefan Burlan si Edi Tecsan.

premiile squashmania aerosquash 2014 opt

Premiile, in valoare de peste 2.700 lei,  vor consta in abonamente si echipamente, astfel:
– Aerosquash Baneasa: 2 abonamente de 10 ore, indiferent de intervalul orar
– West Side Constanta: 1 abonament de 10 ore si unul de 5 ore, indiferent de intervalul orar
– WePlay Brasov: 2 abonamente de 5 ore, indiferent de intervalul orar + 3 bidoane Tecnifibre
– HEAD Romania (Sport Intercom): Racheta HEAD Cyano 145, 2 racordaje squash Intelli, 1 set mingi Championship.

SquashMania logo 3

Squash-ul romanesc numara in acest moment 38 de terenuri, omologate la nivel national, 309 jucatori de squash care apar in clasamentul complet FRS din ianuarie 2015, din care 78 activi (legitimati), 53 de jucatoare pe listele FRS din care 16 active, 43 de arbitri certificati, din care 10 activi si 20 de antrenori certificati ESF in Romania, din care 18 activi.

Sponsorii Premiilor SquashMania Aerosquash 2014 sunt Aerosquash Baneasa, HEAD Romania, West Side Constanta si WePlay Brasov.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata