scarlett-johansson-lucy-movie-03Incepand cu 1 august, Scarlett Johansson revine in cinematografele din Bucuresti in lung metrajul “Lucy”, in regia lui Luc Besson. Alaturi de frumoasa actrita, ne vom bucura de jocul inconfundabil al faimosului Morgan Freeman.

“Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar în loc să-şi afle sfârşitul în urma unei gigantice supradoze, fata capătă puteri colosale, fiind în stare să aboarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri doar cu forţa minţii. Este clar că a venit vremea răzbunării!” scrie cinemagia.ro.

Actrita Scarlett Johansson s-a nascut la New York si a debutat de mic copil in teatru. Primul rol in film l-a avut in anul 1994, in comedia North. Recunoasterea ca un talent promitator a venit insa odata cu rolul jucat in The Horse Whisperer in 1998. A cunoscut faima dupa Ghost World, Lost in translation si Girl With a Pearl Earring. Acestea din urma i-a adus doua nominalizari la Globul de Aur. In 2006 a refuzat un rol in Mission Impossible III. A treia nominalizare la Globul de Aur a venit in 2005 dupa ce a jucat in pelicula Match Point, regizata de Woody Allen.

Tags : Standard post

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata