Cumpararea unui apartament este un pas important care necesita alocarea unei anumite perioade de timp pentru luarea deciziei corecte.
Pentru ca stim ca nu e usor sa gasesti un loc in care sa te simti bine, sa fie accesibil din punct de vedere al retelelor de transport urban si in care sa te simti in siguranta alaturi de familie, iti venim in ajutor cu cateva informatii despre un ansamblu rezidential locuit in prezent de peste 70 de familii.

Ansamblul Doamna Ghica Plaza, alcatuit din 9 blocuri de diferite inaltimi dintre care cel mai inalt are 24 de etaje, te invita sa admiri privelistea de la inaltime. Fiind situat intr-o zona linistita, ansamblul dispune de o varietate de facilitati care sa iti faca viata mai frumoasa tie si familiei tale. In imediata apropiere ai la dispozitie un supermarket, o scoala, o sala de fitness, o curatatorie si o farmacie, dar si loc de joaca special amenajat pentru copii.

Cele 9 blocuri care compun ansamblul sunt distribuite astfel: 1 bloc cu 24 de etaje, 4 blocuri cu 16 etaje si alte 4 blocuri cu 4 etaje. Complexul este prevazut cu locuri de parcare si boxe pe cele 2 nivele subterane. Parterul este dedicat in intregime spatiilor comerciale si sociale.

Multe familii sau cupluri care isi doresc mai multi membri in viitor aleg sa se mute in complexul Doamna Ghica in special in apartamente cu 3 camere, datorita suprafetelor generoase ale acestora si a confortului sporit oferit prin prezenta a doua bai si a balcoanelor spatioase.

Utilitatile comune tuturor apartamentelor sunt amplasate in subsol si sunt reprezentate prin: centrala termica, rezervor de incendiu, rezervor de apa menajera, adaposturi de protectie civila, posturi trafo.

Ce mai astepti? Programeaza o vizionare si pregateste-te de mutare!

doamna-ghica-plaza-apartament-3-categorie slider-image-3-came-doamna-ghica-04 slider-image-3-came-doamna-ghica-03 slider-image-3-came-doamna-ghica-01

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu