Prezentarea Dolce & Gabbana din cadrul Saptamanei Modei de la Milano a atras atentia mass-media si ovatiile publicului, aducand pe podium, intr-o atmosfera diafana si primavaratica, mame-model impreuna cu copiii lor si manechine insarcinate.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Intregul eveniment a fost conceput ca un omagiu adus maternitatii si feminitatii. Astfel, in timp ce de pe coloana sonora se auzeau vocile celor de la Spice Girl cantand “Mama, I love you”, modelele au defilat imbracate cu tinutele ultimei colectii semnata de italienii de la Dolce & Gabbana.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

“Cuvantul mama nu a fost de multa vreme la moda. Dar mama inseamna dragoste, inseamna grija. Pe cine suni cand nu te simti bine? Iti suni mama. Cine te ajuta? Mama. Eu si Domenico facem moda de mai bine de 30 de ani pentru ca ne place si iubim ceea ce facem. Traim insa vremuri sumbre, totul se intampla atat de repede. Colectia noastra si modul in care am ales sa o aducem in fata publicului simbolizeaza faptul ca dragostea poate vindeca totul”, a spus Stefano Gabbana, unul dintre designerii brandului, pentru vogue.com.

Sursa: Pinterest.com
Sursa: Pinterest.com

Hainele au respectat ideea de famile italiana clasica – tunici scurte si cambrate pentru surorile nemaritate cu picioare lungi, rochii pana la genunchi care flateaza siluetele mamelor tinere, taieturi lejere pentru matusile sic si corsete negre si bluze cu geometrii de dantela fina pentru vaduvele seducatoare.

In aceeasi nota, invitatia la prezentarea colectiei a fost imprimata cu unul dintre desenele din copilarie ale lui Stefano Gabbana si cu o scrisoare compusa de Domenico pentru mama sa, pe vremea cand avea doar 6 ani.

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata