Pisicile cuceresc Libraria Hecate! Dupa 6 editii ale Cafenelei cu Pisici, pisicile se pun cu burta pe carte si se muta pentru o zi la Libraria cu Pisici.
Aici, toti iubitorii felinelor mieunatoare mai mari sau mai mici vor fi intampinati de pisici in cautare de familii, sacose de panză pisicos ilustrate de George Rosu, prajituri si articole handmade.

Evenimentul va avea loc duminica, 18 octombrie 2015, intre orele 12:00 si 19:00, in incinta Librariei Hecate (zona Izvorul Rece, str.Olari nr.8).
Pisicile vin gata deparazitate, vaccinate, unele sterilizate si pe deasupra au trecut si pe la scoala, astfel incat stiu sa folosească litiera si au carnet de sanatate. Pentru ca nu exista doua pisici la fel, voluntarii Camerei cu Pisici ofera doritorilor asistenta personalizata.

carla

Publicul va putea admira si achizitiona produse handmade, vederi ilustrate de diferiti artisti si pentru ca dragostea trece prin stomac, organizatorii vor amenaja o cofetarie ad-hoc, cu prajituri care mai de care mai gustoase. Banii stransi vor ajuta Camera cu Pisici sa hraneasca pisicutele care nu-si vor gasi familii la eveniment si sa achite tratamentele veterinare pentru pisicile salvate de pe strada.

Vizitatorii vor putea face si cadouri pisicilor, fie in hrana (umeda sau uscata), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucarii, sisaluri, perne sau orice considerati ca le-ar face viata mai frumoasa pana la adoptie.
Pentru a pastra spiritul consacrat al Cafenelei, publicul va putea poposi si la vecinii evenimentului pentru o zi, Cafeneaua CARE Café.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata