“I don’t know why I’m so crazy about cats. I like how they are soft and warm, and individualistic, kind of like me”, spunea scriitorul Haruki Murakami referindu-se la pisici. Intr-adevar, avea mare dreptate – pisicile sunt animale cu o energie deosebita, avand capacitatea de a alina  dureri de intensitate medie si de a induce o stare de liniste.

Un caz care demonstreaza perfect acest lucru este cel al pisicii Radamenes, o pisica neagra din localitatea Bydgoszcz, Polonia. Aceasta are grija de animalele aflate in recuperare la clinica veterinara care a salvat-o de la moarte si adoptat-o apoi.

veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-10

Datorita atentiei pe care le-o ofera pacientilor necuvantatori, pe care ii maseaza, ii curata sau le tine pur si simplu companie, Radamenes a devenit una din principalele atractii locale.

veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-1 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-3 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-4 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-8 veterinary-nurse-cat-hugs-shelter-animals-radamenes-bydgoszcz-poland-9

Sursa: boredpanda.com

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata