Ne plac pisicile, chiar foarte mult. Sunte convinsi ca si acei oameni care se declara iubitori de caini si care sustin ca nu le plac deloc pisicile, ar cadea la randul lor in “plasa” farmecelor emanate de aceasta pisica foarte frumoasa si eleganta.

Poza 3Pisica albastra ruseasca este o rasa pura prin excelenta si are un aspect foarte gratios si elegant, care o face sa iasa in evidenta in randurile altor rase de pisici mai cunoscute sau mai populare.

Blana acestei pisici, dupa cum sugereaza si numele ei, este albastra, fiind o culoare foarte placuta ochiului si extrem de rar intalnita in randul felinelor de talie mare, medie sau mica. Acesta este si factorul care o scaote in evidenta si o face foarte usor de recunoscut, deoarece nu exista alte pisici care se aseamana cu pisica albastra ruseasca.

Aspectul blanii da senzatia unui covor acoperit cu zahar pudra, care ii ofera o estetica aparte, aceste lucruri numarandu-se printre acele elemente care definesc aceasta rasa de pisici ca fiind o rasa a nobilimii.

Poza 2

Ochii pisicilor albastre din Rusia sunt de un verde-emerald inconfundabil, iar privirea lor acapareaza atentia intregii incaperi, oaspetii fiind minunati de aceasta frumusete naturala a unei pisici de casa.

Dupa cum se poate constata, aceasta rasa de pisici este originara din Rusia si a fost introdusa in Anglia la mijlocul secolului al 19-lea, cu ajutorul negustorilor rusi care faceau transporturi maritime de marfuri.

Dimensiunea considerabila a pisicilor albastre rusesti le face sa fie recomandate pentru persoane care au un stil de viata linistit si calculat si care petrec mult timp in casa, la televizor sau citind o carte pe un fotoliu confortabil.

Poza 1

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata