Sambata, 7 martie, incepand cu orele 21:00, la Vivo Bucuresti, va avea loc o petrecere data in cinstea primaverii. Vivo este un start-up aparut la Iasi, in 2013, care a ajuns de curand si in Capitala.

11042035_10152712355392338_752265517_n

Seara va fi intretinuta de catre Chi Pah, singurul roman selectat sa cante cu artistul Jamiroquai in Romania, pe niste instrumente de percutie speciale. Artistul Chi Pah ne va prezenta Electro Feelings concept. O calatorie a sunetelor, un mix ce incanta urechea cu sunete electro swing, nu disco, jazzzy house & soulfull deep. Totul acompaniat de un live act ce include percutii native din toate colturile globului , sinth drums si o sumedenie de alte instrumente electronice si virtuale. Electro Feelings concept ar putea fi descris ca o batalie auditiva si vizuala din care ambii adversari, adica muzica si instrumentele live ies castigatori.

Se vor servi vinuri premiate Golden Medal at Balkans International Wine Competition 2013 si Golden Medal at Selections Mondiales des vins 2013 – Chardonnay cu o aroma proaspata de nuanta de migdale, miros de caise uscate si citrice, miere si unt,  Merlot, plin si rotunjit, consistent dar cu taninuri fine si Brut Blanc de Blancs, cu un gust complex, fin, proaspat, uscat, intens si placut.

 

 

 

Tags : Chi PahVivo

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata