Pe WatchShop.ro găsești cele mai bune ceasuri bărbătești

Pe WatchShop.ro găsești cele mai bune ceasuri bărbătești

Ceasul de mână a devenit un accesoriu indispensabil pentru bărbați, indiferent dacă vorbim de ceasurile casual, care pot fi purtate zi de zi sau ceasurile de colecție care merită a fi scoase doar la evenimente cu adevărat speciale. Din fericire, piața ceasurilor de mână bărbătești este foarte variata, iar producătorii de ceasuri oferă posibilități nelimitate iubitorilor de ceasuri. Indiferent dacă vrei să achiziționezi un ceas nou pentru tine sau dacă vrei să cumperi unul pentru a-l oferi cadou, e dificil să alegi un magazin care să îți prezinte încredere și să îți ofere o gamă suficient de largă de ceasuri de mână bărbătești.

Ceasuri-barbatesti
Magazinul online WatchShop.ro îți oferă o gamă largă de ceasuri de mână bărbătești, fiind singurul și totodată cel mai mare magazin online de ceasuri dedicat bărbaților. Misiunea magazinului online WatchShop.ro este de a oferi clienților nu doar un simplu ceas, ci o întreagă experiență de cumpărare, în care personalul magazinului este alături de cumpărători cu sfaturi și răspunsuri pentru orice întrebare.


De ce ar trebui să alegi magazinul online WatchShop.ro?


Dacă după o primă vizită pe site, încă nu te-ai convins că WatchShop.ro este cel mai bun magazin online de ceasuri de mână bărbătești, iată câteva motive pentru care ar trebui să crezi asta:


1. Toate ceasurile de mână de pe site-ul WatchShop.ro sunt originale.


Petru fiecare ceas primesti certificat de garantie, factura si le poti proba in shwroom sa te convingi de calitatea materialelor din care sunt confectionate, inainte de a le achizitiona.


2. WatchShop.ro îți oferă o gamă variată de branduri din care poți alege.


Pe site-ul WatchShop.ro.ro poți găsi o varietate mare de modele de ceasuri de la peste 70 de producatori renumiti in domeniu. Cele mai populare 5 mărci pe care le puteți găsi pe WatchShop.ro sunt:


Casio. Brandul Casio are o istorie de peste 60 de ani, Tadao Kashio fiind primul producător de instrumente de calcul electronice din Japonia. Casio a fost întotdeauna un inovator, el aducând pe piață modele de ceasuri performante. Spre exemplu, în anul 1974 au fabricat Casiotron, primul ceas de mână cu afisaj digital, iar 2 ani mai târziu Casio oferea deja consumatorilor ceasuri digitale cu multiple funcții. Un alt exemplu elocvent este introducerea pe piață a primul ceas cu GPS în anul 1999, iar în anul 2000, primul ceas cu mp3 player. Casio continuă să fie un jucător important pe piața ceasurilor de mână, dovadă fiind și notorietatea de care se bucură în rândul iubitorilor de ceasuri.


Citizen. Brandul Citizen a fost fondat în anul 1942 și este recunoscut pentru fabricarea primului ceas cu funcție de recunoaștere a vocii umane și a celui mai subțire ceas de mână, Citizen Eco-Drive One. Compania Citizen continuă să investească masiv în dezvoltarea tehnologică, în 1986 fiind chiar supranumit cel mai mare producător mondial de ceasuri, titulatura neclintita nici in ziua de azi.. Consumatorii pot găsi sub brandul Citizen atât ceasuri cu design modern, cât și cu un design contemporan, dar și ceasuri de colecție cu o valoare impresionantă.


Festina. Grupul Festina a ieșit în evidență prin fabricarea unor ceasuri de înaltă calitate cu un design universal, care combină eleganța și funcționalitatea cu stilul și spiritul sportiv. Festina își dorește să se poziționeze ca un brand care oferă ceasuri performante la un preț competitiv și de o calitate superioară. Ceasurile Festina sunt renumite pentru design-ul original si meticulozitatea cu care sunt construite, cele mai des fabricate modele fiind cele de tip cronograf.


Fossil. Compania Fossil a fost fondată în 1984 de 2 frați din Dallas, Texas. Ceasurile Fossil se deosebesc prin faptul ca țin cont de trenduri, străduindu-se să ofere consumatorilor în special ceasuri cu design modern sau vintage, potrivite unui stil de viață activ. Compania Fossil se adresează mai ales bărbaților și femeilor cu o vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.


Orient. Compania Orient s-a înființat în anul 1901 sub numele de Yoshida Watch Shop, urmând ca în anul 1951 să își schimbe numele în Orient Watch. 5 ani mai târziu, compania Orient a scos pe piață ceasul Orient Star Dynamic, un ceas de mână cu mecanism mecanic cu trei indicatoare. Brandul Orient se concentrează pe îmbunătățirea mecanismelor mecanice și scoaterea pe piață a unor ceasuri de mână cu mecanisme din ce în ce precise și mai fiabile.


3. WatchShop.ro îți oferă ceasuri de mână bărbătești exclusive.
Magazinul WatchShop.ro este importator unic pentru branduri precum Accurist și Sekonda, două branduri britanice. Accurist Watches este o companie producătoare de ceasuri din Londra, ce are o reputație bună în ceea ce privește raportul calitate-preț. Sekonda se remarcă printre producătorii de ceasuri de mână bărbătești prin finisajele extrem de minuțioase, la prețuri mici.


4. WatchShop.ro îți oferă experiența de cumpărare supremă.
Nu ești hotărât ce ceas de mână să îți cumperi? Specialiștii WatchShop.ro îți stau la dispoziție pentru a alege ceasul potrivit evenimentului la care vrei să participi. Mai mult decât atât, specialiștii noștri pot identifica ceasul potrivit în funcție de stilul tău de viață, nevoi sau preferințe. Tot ce trebuie să faci este să întrebi.


5. WatchShop.ro îți oferă posibilitatea să returnezi ceasul în următorul an de la achiziționare.
WatchShop.ro îți oferă posibilitatea de a returna ceasul nu în maxim 30 de zile, ca în majoritatea magazinelor online, ci în maxim 365 de zile, fără penalități. Totul în avantajul clientului.


6. Poți găsi ușor ceasul potrivit.
Magazinul online WatchShop.ro un site user-friendly, pe care poți naviga ușor și poți găsi ușor ceasul potrivit. Ai la îndemână criterii de selecție precum brand, preț, tipul mecanismului, tipul sticlei, modelul brățării, etc. Toate aceste elemente îți vor face decizia mult mai ușoară.


Pe WatchShop.ro găsești cele mai bune ceasuri bărbătești!


Am discutat până acum motivele pentru care ar trebui să îți faci cumpărăturile de pe site-ul WatchShop.ro.ro, însă, motivul principal este că pe WatchShop.ro chiar poți găsi cele mai bune ceasuri.


De aceea, în continuare am pregătit un top al celor mai bune 5 ceasuri de mână bărbătești pe care le poți găsi în magazinul online WatchShop.ro!


1. Ceasul Atlantic Sealine
Dacă îți dorești un ceas cu un design clasic și cu un aspect vintage, atunci aceasta este ceasul potrivit. Ceasul are un mecanism elvețian tip quartz, geam din safir (material foarte dur, cu un grad de transparență ridicat) și o carcasă din oțel inoxidabil. Cureaua ceasului este realizată din piele, având o cataramă standard fină. Ceasul este potrivit pentru zilele de lucru la birou sau pentru ieșirile în oraș, el fiind rezistent doar la stropirile minore de apă.


2. Ceasul Casio Sport
Acest model de ceas este deja un clasic, fiind purtat de părinții, poate chiar și de bunicii noștri. Acest ceas de mână bărbătesc este exemplul perfect al unui ceas retro vintage, păstrat de-a lungul timpului și valorificat de colecționari. Deși materialele din care este fabricat ceasul nu sunt de cea mai bună calitate (carcasă și geam din plastic), acest ceas rămâne cel mai bun pentru nostalgicii anilor 70-80. Un lucru interesant este faptul că bateria acestui ceas de mână poate avea o durată de viață chiar și de 7 ani. Raportul preț-calitate este unul excelent, ceasul bărbătesc având un preț mai mic de 100 de lei. Dacă vei opta pentru un astfel de ceas, probabil vor fi banii cei mai bine investiți pentru un accesoriu bărbătesc.


3. Ceasul Citizen Promaster Sky
Pentru unii, ceasul cel mai bun este cel care are o valoare considerabil de mare și reprezintă o adevărată investiție. Ceasul de mână bărbătesc de la brandul Citizen se încadrează în această categorie, el fiind unul de lux, cu un preț exclusivist. Acest ceas are un mecanism tip Eco-Drive, mecanism ce are în loc de baterie, un acumulator ce se încarcă printr-un mic panou solar și are o durată de viață de aproximativ 10 ani. Ceasul are o rezistență la apă de 20 de atmosfere, având o carcasă din titan și o curea din cauciuc și titan (titanul are o rezistență excelentă la coroziune).


4. Ceasul Festina Chrono Bike
Ceasul de mână bărbătesc Chrono Bike de la brandul Festina se încadrează în categoria ceasurilor casual-sport. El are un mecanism quartz, geam din cristal mineral și carcasă din oțel inoxidabil placat PVD. Ceasul bărbătesc are o rezistență la apă de 10 atmosfere, putând fi folosit la diferite sporturi acvatice sau sărituri în apă, dar nu și la scufundări. Ceasul fabricat de Festina este dotat cu un cronograf, ceas capabil să indice ora exactă și să funcționeze ca un cronometru simultan, motiv pentru care îl face perfect pentru activitățile sportive.


5. Ceasul Fossil Machine Twist Me
Dacă cauți un ceas de mână bărbătesc cu adevărat atipic și cu care poți impresiona, atunci ceasul Machine Twist Me de la brandul Fossil este perfect. Ceasul are o carcasă din oțel inoxidabil, de culoarea aurului roz și un geam din cristal mineral. Ceasul iese în evidență prin culoarea sa, și prin designul cadranului, ghiosat (cu ornament gravat), tip Skeleton, prin care poți vedea mecanismului ceasului. Cadranul acestui ceas este perfect pentru pasionații de ceasornicărie și de arta mecanismelor. Poți avea acest ceas pentru mai puțin de 1.000 de lei, doar în magazinul WatchShop.ro.


În concluzie, există câteva elemente care te pot ajuta să determini dacă un ceas de mână este într-adevăr cel mai bun sau nu. Unul dintre aceste elemente este producătorul. Cu siguranță nu vei putea compara un brand no-name cu unul cu o istorie îndelungată pe piața ceasurilor de mână. Un alt criteriu ar putea fi prețul, care la rândul lui este dat de calitatea materialelor folosite în fabricarea ceasului. De altfel, calitatea materialelor necesare fabricării ceasului este unul din criteriile important în luarea deciziei de cumpărare a unui ceas.


Pe site-ul WatchShop.ro vei găsi doar ceasuri de mână bărbătești fabricate de producători de top din industria ceasurilor de mână, la prețuri accesibile tuturor categoriilor de persoane, dar întotdeauna de o calitate superioară.

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu