Daca este noiembrie, este vremea pentru NovemBEARD! Astfel, joi, 26 noiembrie, Capitala isi va sarbatori barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil.

Prima editie a acestui eveniment a strans peste 10.000 de lei, care s-au donat copiilor ce sufera de autism, iar a II-a editie a strans peste 9000 lei donati catre un proiect de asistenta sociala al Parohiei “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari”.

Evenimentul de anul acesta va fi prezentat de Cosmina Pasarin Official. si va aduce impreuna barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design sau muzica.

12247868_10153242112817338_7105181973785081684_o

Pentru a intra in concursul NovemBEARD, doritorii trebuie sa posteaza o fotografie personala cu barba, numele si adresa de email pe pagina speciala de Facebook a evenimentului. Se pot castiga premii oferite de Jägermeister, evomag, Foarfeca si Briciul, Barbosii, Beautik Haute Parfumerie, Falx Studio, The Groom Lab, Top Man, Vichy, Dromian Leather, Men’S Cave – Haina baărbatului, Wood Be Nice, Sogni Accessories, the urban ties, Kérastase, M.BRACE.

In cadrul evenimentului se vor decerna trei premii barboase, in functie de criterii bine stabilite de catre juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasa
2) Barbosul De Succes
3) BARBA ANULUI 2015

Membrii juriului sunt :
– Cosmina Pasarin
– Viviana Poukara – LOFT
– Foarfeca si Briciul – Salon de frizerie pentru barbati

Nu in ultimul rand, 5 barbosi renumiti vor scoate la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei, pe care publicul il poate achiziona. Toti banii stransi din urma acestei licitatii vor fi donati, suma rezultata urmand a se indrepta catre Maria Bucuroiu, un copil cu probleme de sanatate deosebit de grave.

Cei 5 barbosi care vor licita sunt :

1) Chef Foa – Exective Chef Flavours Food Design, membru al juriului MasterChef
2) Florin Dobre – Fashion Designer
3) Don Arthur – Fashion Designer Marie Ollie
4) Iulian Vacarean – Director Artistic Femei pe Matasari
5) Cosmin Tudoran

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata