Patru retete raw-vegan de le Ligia Pop

Patru retete raw-vegan de le Ligia Pop

Bucataria fara foc foloseste ingrediente de origine vegetala combinate cat mai corect din punct de vedere nutritional. Se folosesc legume, vlastari (seminte germinate de legume), frunzoase (pentru sucuri, salate si altele), fructe, seminte, nuci, alge marine, superalimente etc.

Denumirea “raw vegan” inseamna alimentatia vegana fara foc (vegan = fara ingrediente de origine animala ci doar vegetala), in care alimentele de baza sunt legumele, germenii si vlastarii, semintele si nucile, fructele in stare naturala sau uscata, algele marine care reprezinta sursa cea mai complexa de minerale din lume si pana la cacao raw si diverse prafuri vegetale bogate in nutrienti complecsi.

Iata patru retete raw-vegan de la Ligia Pop, raw food chef (bucatar specializat in alimentatia vegana fara foc), sustine demonstratii culinare si organizeaza Raw Generation Expo​, un eveniment national prin care promovează un stil de viata sanatos.

Tort de ciocolata si menta

Prev1 of 3Next

NU EXISTA COMENTARII

Lasa un comentariu