Asa cum fiecare anotimp vine cu aromele si culorile sale, la fel se intampla si cu parfumul fiecarui nou sezon, care, pentru cei din domeniu se declina in combinatiile cele mai diverse. Am ales cateva dintre lansarile toamnei, care sa te inspire si sa te convinga sa incerci ceva nou. Top 5, in opinia noastra, ar arata cam asa – la sfarsit, un parfum care ne place tare mult noua, fetelor din redactia instaglam.ro.

5. Love story (Chloé) – o aroma idilica, care invaluie si cucereste. Notele voluptoase de floare de portocal, iasomie si cedru fac din acest parfum o mica bijuterie olfactiva.

Sursa: pinterest.com
Sursa: pinterest.com

4. Black Opium (Yves Saint Laurent) – Un parfum sobru si adictiv, cu note fine de cafea neagra. O versiune rock, pe care iubitorii parfumului Opium o vor gasi incantatoare.

3. Shalimar Souffle de Parfum (Guerlain) – reinterpretare a celebrului Shalimar, parfum emblematic al casei frantuzesti, acest nou produs este o varianta tinereasca, mai usoara si mai discreta a binecunoscutelor note orientale ale retetei initiale.

2. Coco Noir L`éxtrait (Chanel) – o adevarata desfatare a simturilor, aceasta creatie Chanel imbina vanilia, santalul si trandafirii de mai. O esenta super-concentrata, pentru personalitati asumate si dornice de afirmare.

1. Bonbon (Viktor & Rolf) – Asa cum il anunta si numele, ultimul parfum al casei olandeze este dulce si sofisticat. Notele sale gurmande de piersica si citrice caramelizate il fac extrem de usor de purtat.

Bonus:  La vie este Belle L’absolu de Parfum (Lancôme) – avem din nou reinterpretarea unei esente celebre – La vie est belle, usor de recunoscut dupa aromele de iris caramelizat. In noua formula acestea sunt mai intense si mai imbietoare ca oricand.

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata