Pentru a intampina noul sezon, B.U. a pregatit pachete speciale, insotite de cadouri cu stil. In timp ce natura se trezeste, parfumurile B.U. sunt menite sa surprinda farmecul fiecarei personalitati si sa o invaluie intr-o aura fermecatoare.

Pachetele B.U. Heartbeat
Primavara, inima e mai curajoasa, iar simturile mai receptive. Parfumul Heartbeat imbină mireasma atat de cunoscuta, iubita si imbietoare a vaniliei cu puterea misterioasa a aromei profunde de lemn de santal. Aromele cu iz oriental descriu nopti in gradini luxuriante, cu fete indragostite de povesti.

 

BU_DEO+GIFT_heartBeat_RGB

 

Pachetele B.U. Wild
Spiritul salbatic este celebrat in notele fresh si cele de nufar ale parfumului B.U. Wild. Latura feminina si seducatoare a celor Wild este transpusa in aromele de capsuna, iasomie si trandafir, iar simplitatea reconforntanta in cele de garoafa. Pentru a exprima curajul de a fi diferit, moscul imbraca ambra intr-un parfum subtil.

BU_DNS+DEO_wild_RGB

 

Pachetele B.U. Trendy

 

Pentru fetele cool, care gasesc inspiratia in jungla urbana, parfumul B.U. Trendy alatura prospetimea marului si efectul revigorant al mandarinei cu parfumul elegant si subtil al trandafirului. Spiritul ludic, dragostea pentru frumos si pofta de viata sunt descrise in notele bujorului inflorit.

BU_EDT+DEO_trendy_RGB

Pachetul B.U. Candy Love
Cu note bogate de capsuna si cu o inima generoasa de iasomie, parfumul B.U. Candy Love este inceputul perfect pentru o poveste de dragoste cu iz primavaratic. Notele de praline, vanilie si lemn de santal transforma fiecare pulverizare intr-o calătorie olfactiva catre istorisiri ale iubirii.

BU_DEO+GIFT_candyLove_RGB

 

 

 

Leave a Response

Inscrie-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Instaglam!

adresa de email nu va fi distribuita niciodata